Master PRO!

Via deze pagina kunt u navigeren naar de verschillende onderdelen van Master PRO. Indien u binnen 30 seconden geen selectie maakt, wordt u automatisch doorgestuurd naar de handleiding. Master PRO is een E-learning ontwikkelpakket, waarmee interactieve casuïstiek getoond kan worden. Binnen een casus kunnen naast tekst ook afbeeldingen, filmpjes en geluiden worden getoond. Een casus bestaat uit een introductie, 1 of meerdere pagina’s en een epiloog. Wanneer de gebruiker de casus halverwege verlaat kan deze later worden hervat op hetzelfde punt, of opnieuw doorlopen worden. Master PRO bestaat uit 2 delen, een auteurpakket voor E-learning ontwikkelaars, Master PRO en een afspeelmodule voor eindgebruikers, Master PRO Client. Alle casus die in Master PRO zijn ontwikkeld worden uitsluitend op Internet beschikbaar gesteld via MedischOnderwijs.nl.

 

Master PRO author

E-learning ontwikkelaars kunnen in Master PRO Author casus ontwikkelen op Internet voor Internet. Om de casus interactief te maken staan veel verschillende vraagtypen ter beschikking, zoals; Multiple choice vragen, open vragen, match vragen, sleep- en aanwijsvragen op een afbeelding, schaalvragen, matrix vragen etc. Elke casus kan een eigen look-and-feel gegeven worden met de speciale thema’s.

Master PRO handleiding Ken het LUMC - LUMC theme Ken het LUMC - MacAlicious Ken het LUMC - Subway
Master PRO handleiding Module "Ken het LUMC" - thema LUMC Module "Ken het LUMC" - thema Macalicious Module "Ken het LUMC" - thema Subway
Basic Airway management Knopen op de OK Echo Foetale Biometrie Echoscopie Foetale Biometrie
Module Basic Airway Management Module Knopen op de OK Module Echoscopie Foetale Biometrie Module ECG beoordelen
Voor deze modules heeft u een (gratis) account in MedischOnderwijs.nl nodig.

Cursus Master PRO author

Voor het omgaan met Master PRO zijn in het verleden 2 cursussen ontwikkeld.
Scuba diving De eerste cursus uit 2008 is een uitgebreide cursus geweest gebaseerd op een e-learning SCUBA diving. Deze 2-daagse cursus is ontwikkeld door Wil Stutterheim en gegeven aan diverse e-learning ontwikkelaars in Nederland. De powerpoint van deze cursus is online beschikbaar. Deze cursus bestaat uit twee delen:

Deel 1 behandelt de algemene inleiding over MedischOnderwijs.nl en Master PRO en de basisvaardigheden voor het werken met de auteurkant.
Deel 2 gaat dieper in op de auteurkant en de geavanceerde mogelijkheden zoals stylesheets, scripting en theme's.


Om deze cursus te kunnen volgend heeft u deze mediabestanden nodig.
Scuba diving De tweede cursus is ontwikkeld voor de onderwijsconferentie LUMC op 8 juni 2016 door Cor Veninga. Dit betrof een workshop waarbij docenten bekend werden gemaakt met de eigenschappen van MasterPRO. Doel van deze cursus was inzicht te geven in wat er nodig is om met MasterPRO te werken. De opdrachten in deze cursus zijn zeer uitgebreid en kost u naar verwachting 2 - 3 uur om deze allemaal te maken.
De opdrachten kunt u hier vinden.